Skip to main content

Over ons

U zoekt goede kinderopvang bij een professionele organisatie? Bij Kids Wonderworld Dribbel heeft u die gevonden! In onze organisatie staan u en uw kind centraal. Professioneel, pedagogisch verantwoord en uiteraard gekwalificeerd. Bij Kids Wonderworld Dribbel vindt u een wereld aan mogelijkheden!

Volop mogelijkheden bij Kids Wonderworld Dribbel

Kids Wonderworld Dribbel biedt tal van mogelijkheden als het gaat om kinderopvang. Opvang waar kinderen en ook grotere kinderen kunnen spelen, leren, groeien en bovenal: zichzelf kunnen ontwikkelen. Voor alle leeftijden is er een passend aanbod. Bij Kids Wonderworld Dribbel worden kinderen tussen 7:30 en 18:30 uur opgevangen.

Betrokkenheid van ouders

Wij vinden het belangrijk ouders te betrekken bij de opvang. Dagelijks gebeurt dat tijdens het brengen en halen van de kinderen. Daarnaast wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een gesprek over de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind. Ook organiseren alle locaties activiteiten- en ouderavonden waarop onderwerpen besproken worden die ouders van de locatie belangrijk vinden.