Skip to main content

Stage

Jaarlijks biedt KidsWonderworld Dribbel ruim 15 stageplaatsen aan. Het gaat hierbij om stages gericht op pedagogische achtergronden. Opleiding PW, Helpende welzijn, Pedagogiek en Sport en spel.

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Kids wonderworld Dribbel is een SBB-  erkend leerbedrijf

*Het SBB  is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.
Zie ook www.s-bb.nl

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een stage en lijkt het je leuk en leerzaam deze stage bij Kids Wonderworld Dribbel te doorlopen? Stuur dan per email een brief inclusief cv aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..